Netflix in Nederland wat zijn de affiliate mogelijkheden?

-

Netflix NederlandSinds 11 september is Netflix ook beschikbaar in Nederland. Met Netflix kun je online video’s streamen naar verschillende apparaten waaronder tablets, laptops, mobiele telefoons, smart tv’s en game devices.

Voor een luttele 8 euro per maand kun je al gebruik maken van deze online streaming dienst, je hebt dan de mogelijkheid om het te gebruiken op twee verschillende apparaten.

Ook is er al een ruim aanbod aan Nederlandse films, series, soaps en documentaires wat het aantrekkelijk maakt voor het Nederlandse publiek.

Netflix Affiliate

Netflix bied ook de mogelijkheid om je aan te melden als affiliate partner. Gezien het succes in de Verenigde Staten is dit een interessante manier om online geld te verdienen door in te springen op deze hype in Nederland mede dankzij het grote media aandacht rondom deze dienst.

Wat het nog interessanter maakt is dat Netflix een aardige commissie van 12 dollar aanbied bij een gratis inschrijving voor een free trial. Des te meer redenen om je vandaag nog aan te melden.

Geld Verdienen
3 Reacties
 1. Alexander:

  Je kan je niet aanmelden voor NL als affiliate

 2. Robbin:

  Please note: The Netflix program is available only in the United States, Canada, and the United Kingdom and its territories. Netflix is licensed under United States Patent No. 5,717,860
  - https://signup.netflix.com/Affiliates

 3. Daniel Allas:

  Er staat dat ze het nu niet doen, hopelijk binnekort weer !

Reageer

x
Blijf Up-To-Date!
 • Gratis SEO Handleiding E-book
 • Waardevolle Internet Marketing Tips
 • Mis geen interessante artikelen

Schrijf je hieronder in!