T-mobile gestopt met affiliate marketing. Wat kun je doen?

-

T-Mobile AffiliateWaarschijnlijk is dit oud nieuws voor sommige onder ons maar mij is het echter ontgaan aangezien we in het verleden geen advertentie materiaal van T-Mobile op onze websites hadden staan.

Door via Google opzoek te gaan naar de affiliate mogelijkheden voor de nieuwe iPhone 5S icm een T-Mobile abonnement kwam ik tot grote verbazing een artikel van Frankwatching tegen dat T-Mobile een tijdelijke affiliate stop heeft tot 2014.

Al het doorgestuurde affiliate verkeer na 7 augustus 2013 wordt niet meer gemeten door T-Mobile, hier ontvang je dan ook geen commissie meer voor. Dit zal voor veel affiliate marketeers een grote impact hebben welke advertentie materiaal van T-Mobile op zijn of haar websites hadden staan.

T-Mobile geeft in een brief aan dat ze voor de tweede helft van 2013 genoodzaakt zijn het resterende budget voor affiliate marketing te heroverwegen en dit te staken tot 2014. Klik hier om de volledige brief te lezen.

Wat kun je doen?

Uiteraard wil je bij een telefoon gerelateerde website je bezoekers het beste aanbod aanbieden en hierbij alle telecom providers plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld alle T-Mobile abonnementen verwijderen van topposities op je webpagina’s en deze onderaan plaatsen. Hier ontvang je dan uiteraard geen commissie meer over.

De beste optie is om T-Mobile abonnementen aan te bieden van derden, denk hierbij aan Belsimpel, Typhone, Belnu etc.. De commissie van deze aanbieders zal wellicht lager uitvallen maar daar moeten we het de komende tijd maar even mee doen.

Geld Verdienen
1 Reacties
  1. Gerjan:

    Inderdaad, niet meer rechtstreeks naar Tmobile maar via tussenkanalen. Vaak hebben zij ook een beter aanbod dat T-Mobile zelf heeft toch?

Reageer

x
Blijf Up-To-Date!
  • Gratis SEO Handleiding E-book
  • Waardevolle Internet Marketing Tips
  • Mis geen interessante artikelen

Schrijf je hieronder in!