Geld verdienen met YouTube video’s

-

youtube-partnerSteeds meer mensen vinden de weg naar het online geld verdienen, dit ook omdat er steeds meer mogelijkheden beschikbaar zijn waaronder geld verdienen met je YouTube video’s.

YouTube bied de mogelijkheid om via je eigen videokanaal inkomsten te genereren, het enige wat je hiervoor moet doen is je aanmelden als YouTube-partner en video’s uploaden naar je eigen kanaal. Zodra je bent aangemeld zijn er 3 verschillende advertentie mogelijkheden beschikbaar.

Geschatte inkomsten

AFV-Inkomsten (klik)

Inkomsten uit op basis van een veiling verkochte advertenties via Google AdSense voor video AFV (Adsense for Video) voor de geselecteerde periode en regio. Dit zijn de advertenties wat als banner onder in de video komen te staan.

AFV inkomsten

Inkomsten Via YouTube

Inkomsten uit gereserveerde advertenties per klik en andere via YouTube verkochte bronnen voor de geselecteerde periode en regio. Dit zijn de video reclames advertenties wat je voor een video te zien krijgt en naar een aantal seconden kan weg klikken.

Inkomsten via Youtube

Transacties

Inkomsten uit verhuur voor de geselecteerde periode en regio. Met transacties kun je video’s verhuren aan iedereen en hier een eenmalige of maandelijkse betaling voor vragen. Deze optie is sinds kort mogelijk voor alle YouTube-partners, klik hier voor meer info.

Er zijn tegenwoordig al heel wat mensen die hun brood verdienen met het posten van video’s op YouTube. Het leuke van YouTube is dat iedereen jouw video kan delen via social media of insluiten op een website, zorg dan ook dat je deze functie ten alle tijden hebt aanstaan op al je YouTube video’s.

Geld Verdienen
2 Reacties
 1. Stefan:

  Ik heb 2 vragen aan je:

  1) Wat is “op basis van een veiling verkochte advertenties via Google Adsense”? Het zegt me niets. Kliks daarentegen wel.

  2) Kliks. Geld verdienen als iemand op je advertenties klikt. Dat is logisch en heel bekend, dus volkomen duidelijk. Maar wat is precies het verschil tussen AFV-inkomsten en per klik betaald worden?

  Het stukje over video’s verhuren is naar mijn mening wat te kort. Hoe werkt dat precies? En wat heeft de huurder eraan, wat is zijn voordeel?

 2. Alifar:

  Hoi Stefan,

  Ik heb het even wat duidelijker vermeld in de post en had hier ook een klein foutje instaan. Ik hoop dat het wat duidelijker is nu.

Reageer

x
Blijf Up-To-Date!
 • Gratis SEO Handleiding E-book
 • Waardevolle Internet Marketing Tips
 • Mis geen interessante artikelen

Schrijf je hieronder in!