Geld verdienen met SEO teksten schrijven

-

SEO TekstenContent is King, SEO teksten zijn razend populair en enorm gewild bij webmasters en webdevelopment bedrijven omdat ze vaak zelf niet de tijd of behoefte hebben om hun website continu up-to-date te houden. Het is daarom slim om hierop in te spelen door je webteksten te verkopen. Bekijk onze SEO Tips post zodat je weet waar je op moet letten als je een webtekst schrijft.

Op verschillende fora waaronder SiteDeals kun je deze webteksten verkopen of jezelf aanbieden als tekstschrijver.

Voor een artikel kun je ongeveer 2 cent per woord rekenen maar het kan al gauw oplopen tot 8 cent per woord mits je er goed in bent en wat meer naamsbekendheid hebt. Dit betekent dat je bij een artikel van 500 woorden al snel 40 euro kunt verdienen, een beetje tekstschrijver heeft een artikel van 500 woorden geschreven in een uurtje.

Blijf informeel

Tegenwoordig is het geen must meer om abn te gebruiken bij een artikel, sterker nog als een artikel te net en formeel geschreven is dan verliest het de aandacht van een lezer. Schrijf ten alle tijden een artikel voor bezoekers en niet voor de zoekmachines maar houd wel de SEO standaarden aan.

Grammatica en spelfouten

Zorg ervoor dat je een goede grammatica en spellingscontrole op je tekstverwerkingsprogramma hebt staan. Het komt onprofessioneel over als je teveel spelfouten in je artikelen hebt staan, hierdoor daalt ook de waarde van je tekst. Door je artikel een paar keer hardop te lezen haal je het snelste de fouten eruit en laat desnoods je tekst voorlezen door anderen om er zeker van te zijn dat er zo min mogelijk fouten instaan.

Geld Verdienen
Reageer

x
Blijf Up-To-Date!
  • Gratis SEO Handleiding E-book
  • Waardevolle Internet Marketing Tips
  • Mis geen interessante artikelen

Schrijf je hieronder in!