Portfolio Alifar

Webdevelopment

psvita

Psvita.nl

Fanpage website voor PS Vita. Deze website is ontwikkeld met een WordPress CMS. Het betreft een frisse opmaak waarbij is gelet op de doelwaarde van de webpagina om zo de maximale conversie uit de website te halen. De website werkt met verschillende affiliate partijen.

Verder heeft de website de #1 ranking gehaald op het zoekwoord ‘ps vita’ en een eigen community met meer dan 12.000 leden.

jahw

Jahw.nl

Jahw.nl is een jongeren website ontwikkeld met WordPress. De website heeft verschillende schrijvers aangetrokken dankzij de uitnodigingen via social media. Verder heeft de website een online community welke uiteen loopt van verschillende onderwerpen.

Dagelijks wordt er automatisch een horoscoop ge-update dankzij de XML feeds van een bekende horoscoop aanbieder.

pcshopping

PCShopping.nl

PCshopping.nl is een affiliate website ontwikkeld met WordPress en haalt producten op via XML productfeeds van verschillende webshops.

Voor elk nieuw product wat in de XML productfeed van derden komt, wordt een aparte pagina aangemaakt conform de SEO standaarden van Google. Dit process is geheel geautomatisseerd.

hangover

Hangover3download.com

Hangover3download.com is ontwikkeld met een WordPress CMS. Het betreft een enkele pagina en is bedoeld om een mailinglist te ontwikkelen.

Dankzij de zoekmachineoptimalisatie is dit een onderhoudsvrije website welke dagelijks gemiddeld 30 dubbel opt-in email adressen genereert.

De bezoeker wordt vervolgens via een autoresponder geleid naar een legale downloadlink van het product.

Internet Marketing

SEO

SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

Dit is mijn optiek de beste internet marketing mogelijkheid aangezien het gaat om doelgerichte bezoekers waardoor de conversie van de dienst/product optimaal is mits de webpagina goed is ingericht.

Een goede opmaak van de webpagina is een must met de juiste zoekwoorden dichtheid en gezonde linkbuilding. Hiervoor zijn verschillende tools beschikbaar zijn op het internet.

Social Marketing

Social Marketing

Social marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken bij een product of dienst. Dankzij de social media sites is het makkelijk om een netwerk op te bouwen van een onderwerp.

Door de juiste methodes kan een enkele post op Facebook al snel viral gaan waardoor het bereik voor een product of dienst duidelijk onder de aandacht gebracht kan worden.

conversie

Conversion Optimization (Conversie Optimalisatie)

Het uiteindelijke doel van een website is om een conversie te behalen, dit kan van een klik op een linkje zijn, het genereren van een lead (inschrijving) tot het aankopen van een product.

Door teveel verschillende conversie waardes naar voren te brengen raakt een bezoeker al snel geïrriteerd waardoor deze snel geneigd is om de pagina weg te klikken.

rich snippets

Rich Snippets

Rich snippets zijn stukjes codes op een webpagina welke verschillende elementen kan meegegeven in de zoekresultaten van oa. Google. Denk hierbij aan een afbeelding, video, recept, auteur of rating van een pagina. Zie hieronder een voorbeeld:
Conversie

SEO Scan
iWebmaster Tools