Interessante zoekmachine weetjes en feiten

-

Wist je dat er elke minuut maar liefst 2.9 miljoen zoekopdrachten wereldwijd worden uitgevoerd via een zoekmachine en dat 60% hiervan klikt op een van de eerste 3 organische zoekresultaten?

93% van alle online zoekopdrachten komen vanuit zoekmachines, 44% hiervan zijn opzoek naar informatie over een product of dienst en geloof het of niet, maar slechts 23% klikt op gesponsorde links. Erg weinig zou je zeggen als we de onderstaande infographic moeten geloven van y2m.ae.

Wij weten als geen ander dat zoekmachine optimalisatie een must is om meer verkopen te genereren door doelgerichte bezoekers te krijgen naar je website via de search engines. Blijf daarom onze site in de gaten houden voor meer interessante tips en informatie over SEO, conversie optimalisatie, Social Media en alles rondom internet marketing.

Meer zoekmachine weetjes en feitjes vind je hieronder in de infographic:

Zoekmachine SEO

Geld Verdienen
2 Reacties
  1. SEO:

    Een erg leuke, interessante en nuttige infographic, dankje! Infographics (middel van content marketing) hebben ook een positieve invloed op de vindbaarheid van een website, zeker wanneer het gedeeld wordt.

  2. Peter:

    Fascinerende info! Lekker overzichtelijk;)

Reageer

x
Blijf Up-To-Date!
  • Gratis SEO Handleiding E-book
  • Waardevolle Internet Marketing Tips
  • Mis geen interessante artikelen

Schrijf je hieronder in!