3 Social Media Tools die iedereen zou moeten hebben

-

Social Media is tegenwoordig niet meer weg te denken bij een website. Je content is vuur en social media is olie op het vuur. Door de vele sociale netwerken wordt het steeds moeilijker om ze allemaal up-to-date te houden. Hieronder een aantal tools welke je hierbij kunnen helpen.

1. Hootsuite

Hootsuite is echt een must-have voor iedereen die meerdere social media accounts bezit. Sinds ik dit gebruik kan ik echt niet meer zonder, het heeft me zeeën van tijd weten te besparen. Met Hootsuite kun je al je Facebook Fan pagina’s, Twitter en LinkedIn groepen importeren. Zo kun je kolommen aanmaken en in één oogopslag al je activiteiten bekijken van alle sociale netwerken.

Dmv RSS feeds kun je geautomatiseerd status updates van je artikelen toevoegen aan al deze accounts en ja ook alle LinkedIn groepen waar je enkel alleen lid van bent.

Wat het nog interessanter maakt is dat je de RSS feed kunt inplannen op welke dagen en tijden je wilt hebben dat deze artikelen toegevoegd worden per fanpage, groep of sociale netwerk. Zo kun je optimaal gebruik maken van je updates. Bekijk dit artikel eens wat de beste dagen en tijden zijn om iets te delen per netwerk: Beste tijden om iets te delen op Social Media websites

Ga naar Hootsuite en maak gratis een account aan, zie: Hootsuite.com

Hootsuite

2. TweetAdder

Tweetadder is helaas niet meer wat het geweest is maar wel nog steeds super handig. Voorheen kon je met Tweetadder leden automatisch volgen van verschillende lijsten en zoektermen, 1 op 10 van de leden volgt je dan ook terug. Zo kon je in no-time een flinke follower lijst opbouwen. Helaas is dit in strijd met de regels van Twitter en heeft Tweetadder deze functie in de huidige update eruit gehaald. Meer hierover kun je hier lezen: TweetAdder 4.0 stopt met automatisch volgen

Wel is het nog mogelijk om met TweetAdder een automatisch privé bericht te sturen naar al je nieuwe volgers. Je kunt dit inzetten om iets te promoten en/of nieuwe volgers te sturen naar je website zoals hieronder op de afbeelding wordt weergegeven.

Verder zijn er nog verschillende mogelijkheden om je Tweets te automatiseren, meer info vind je op: TweetAdder.com

Tweetadder

3. Betaal Sociaal

Met betaal Sociaal kun je bezoekers doorsturen naar een webpagina of downloadlink nadat ze iets getweet of geliked hebben. Met deze tool kun je ervoor zorgen dat een status update al snel viraal gaat mits je het goed inzet.

Ook kun je de link van je fanpage gebruiken om te liken. Iedereen die je fanpage liked wordt dan automatisch een volger van die pagina.

Meer info zie: BetaalSociaal.nl

Betaal Sociaal

Geld Verdienen
1 Reacties
  1. Monique van Ruiven:

    Ben heel benieuwd wat nou de beste manieren om online geld te verdienen zijn!
    Groetjes Monique

Reageer

x
Blijf Up-To-Date!
  • Gratis SEO Handleiding E-book
  • Waardevolle Internet Marketing Tips
  • Mis geen interessante artikelen

Schrijf je hieronder in!