TweetAdder 4.0 stopt met automatisch volgen

-

tweetadderVorig jaar april beschuldigde Twitter een aantal bedrijven waaronder TweetAdder omdat deze teveel spam accounts en tweets zou aantrekken. De software was dan ook heel populair bij spammers omdat je via deze tool op basis van zoekwoorden en hashtags leden automatisch kon volgen, welkomst berichten kunt sturen naar nieuwe volgers en leden kan ontvolgen die jou niet terug volgen.

Uiteraard was deze tool voor de update ook interessant voor webmasters die het goed gebruiken zonder te spammen omdat ongeveer 20% je terug volgt mits je het goed instelt. Hierdoor kon je automatisch in no-time meer Twitter followers krijgen op je account. Het nadeel van de tool is dat er ook veel spam accounts jouw gaan volgen waar je vrij weinig aan hebt aangezien dit ook allemaal automatisch gaat waardoor de interactie van je volgers vaak minimaal blijft.

Automatisch volgen

Sinds 6 mei 2013 heeft TweetAdder een update 4.0 gekregen en hierbij het automatisch volgen proces eruit gehaald. Dit was de belangrijkste functie in de tool om het proces te automatiseren. Alle andere functies zijn wel gewoon nog beschikbaar in de Twitter tool.

Meer Twitter volgers

De beste manier om meer Twitter Volgers te krijgen naar je account is door simpelweg actief te zijn op Twitter en slim gebruik maken van de hash- en @twitteraccount tags. Vergeet ook niet de Twitter follow button op je website te plaatsen.

Heb je zelf tips over hoe je meer volgers kunt krijgen op Twitter dmv tools of slimme tweets? Let us know!

Geld Verdienen
Reageer

x
Blijf Up-To-Date!
  • Gratis SEO Handleiding E-book
  • Waardevolle Internet Marketing Tips
  • Mis geen interessante artikelen

Schrijf je hieronder in!