Beste Datafeed plugin voor WordPress

-

Datafeed PluginIedereen die zich bezig houd met affiliate marketing weet als geen ander dat datafeeds niet weg te denken zijn bij een affiliate website. Met datafeeds kun je makkelijk honderden productpagina’s aanmaken op je website.

Het nadeel van een datafeed was voorheen dat het duplicated content genereerde maar met de import plugin van Digitalquill kun je het zodanig configureren dat deze geen duplicated content meegeeft. Ook is de plugin makkelijk in gebruik mede dankzij de how-to video van de ontwikkelaar welke je op deze website kunt terug vinden.

Wat is een datafeed

Een datafeed is een productfeed bestand in een CSV of XML formaat van een webshop welke automatisch een lijst genereert van producten die te koop zijn in de betreffende webshop. Ieder product is voorzien van een unieke URL met daarin jouw affiliate link in verwerkt. Ook geeft de feed extra aanvullende informatie mee van het product.

WordPress Datafeed Plugin

De plugin van Digitalquill is in mijn optiek ver weg de beste datafeed plugin voor je WordPress website omdat je deze makkelijk kunt configureren en alleen de data kunt laten weergeven die jij wilt. De plugin controleert dagelijks op nieuwe producten waar automatisch een nieuwe pagina voor aangemaakt wordt. Als in de feed producten zijn verwijderd dan worden de pagina’s hiervan ook automatisch verwijderd. Ook een groot voordeel is dat het via WordPress gaat wat standaard al SEO optimized is.

Geld Verdienen
2 Reacties
 1. Gunter:

  Hallo,

  Ik heb een vraagje over de plugin, hoe zit het bijvoorbeeld met pagina’s die de plugin verwijdert als deze al geranked worden in Google?

  Een bezoeker komt dan toch op een 404 pagina?

 2. Alifar:

  @Gunter, daar heb je een goed punt. Daarom is het beter dat je bij dit soort affiliate websites je 404 pagina een 301 redirect meegeeft naar bijvoorbeeld de homepage zodat Google weet dat de pagina niet meer bestaat en de linkjuice overdraagt naar de gewenste redirect pagina.

Reageer

x
Blijf Up-To-Date!
 • Gratis SEO Handleiding E-book
 • Waardevolle Internet Marketing Tips
 • Mis geen interessante artikelen

Schrijf je hieronder in!